Meer en beter spelen

Alles per thema

Alle eigen producten, inhoud, wettelijke kantjes, het standpunt van de VDS, nuttige links en speelpleinvoorbeelden hebben we hier voor jou per onderwerp gebundeld naast relevante inhoud van andere externe partners. 

Wat is nieuw? - april 2021

  • www.speelplein.net/tieners kreeg een update n.a.v. de studiedag over tieners (link) die op 11/03/2021 doorging. Je vindt op deze pagina voortaan ook ons speelpleinmagazine Pit. rond tieners, cijfers over aantallen tieners op het speelplein, opnames van sessies rond tieners... 
  • Op onze speelideeën-pagina vind je de nieuwe poster van speelidee.be om op te hangen op je speelplein!
  • De voorbeelden rond digitaal contact houden met je animatoren die we verzamelden aan het begin van de coronacrisis kregen een plekje op de behouden-pagina. 
  • Via www.speelplein.net/vergoedingen vind je alle informatie over de verhoogde vrijwilligersvergoeding en de uitzonderlijke 25 > 50 dagen regel terug. 


Alle info met betrekking tot het Coronavirus word continu geupdate op
www.speelplein.net/corona


Kwaliteit is contextgebonden. In de praktijk gaat het over hoe speelpleinen hun visie, de welke ook, toepassen. In essentie gaat het erom in welke mate élk kind écht vakantie kan en mag beleven op het speelplein.

Niet gevonden wat je zocht of zelf een idee voor een themapagina?

Laat het weten aan je lokaal ondersteuner!