Schoolstage lopen of werken bij de VDS

Schoolstage lopen bij de VDS?

Gedurende het hele jaar biedt de Vlaamse Dienst Speelpleinwerk (VDS) stageplaatsen aan waar jij, de VDS en het speelpleinwerk beter van worden! Het aanbod is divers!

Meer dan sociaal-cultureel werkers...

Moet je filmpjes maken, ontwerptaken uitvoeren, studeer je communicatiewetenschapen of vertaler-tolk? Ben je op zoek naar een stage kantoor en wil je administratief groeien. Scherp je talenten aan als eventmanager in spé of ga aan de slag met een relevant onderwerp voor je thesis? 


Op zoek naar een thesisonderwerp?

De VDS plaatste op www.wetenschapswinkel.be een 7-tal relevante onderzoeksvragen over speelpleinwerk. Als je kiest voor één van deze vragen, kunnen we je niet alleen uitstekend ondersteunen. Je bewijst de VDS en het speelpleinwerk met je thesisinhoud ook een grote meerwaarde.

7 onderzoeksvragen over speelpleinwerk
  • Verandert de visie van kinderen/animatoren op kinderen met een beperking door actief te zijn op een inclusief speelplein?
  • Wat zijn de oorzaken van de dalende diversiteit op het speelplein als kinderen doorgroeien naar tiener en later naar animator, hoofdanimator en VDS-vrijwilliger? Zijn er aanbevelingen?
  • Verandert de visie van kinderen/animatoren op kinderen met een beperking door actief te zijn op een inclusief speelplein?
  • Impactmeting van de procesbegeleiding die VDS aanbiedt – succesfactoren voor implementatie
  • Wat is de relatie tussen lokale speelpleinwerkingen en initiatieven voor buitenschoolse kinderopvang?
  • Invulling van de ‘opvangfunctie’ en de ‘speelfunctie’ van speelpleinwerkingen in een gemeente door lokale beleidsmakers.
  • Implementatie van een animatorcursus naar het speelpleinwerk, wat loopt er fout?

Werken bij de VDS?

Vragen of info?


Marjolein Mollet
HR-coach

0474 53 43 83

VDS zkt een administratief medewerker - tijdelijke vervanging zwangerschap

Vervangingscontract |Indienst 15 april - uit dienst 31 augustus
Solliciteren kan tot 28.03.2019
Uitvalsbasis Mechelen
 

Voor de administratieve ondersteuning van onze hele organisatie zijn we op zoek naar een voltijdse administratief medewerker, tijdelijk contract.  

Je werkt in tandem met je collega administratie, samen vormen jullie ons administratief heldenteam. Jullie zijn verantwoordelijk voor de kwalitatieve administratieve en logistieke ondersteuning van de hele organisatie. Jouw focus ligt in de eerste plaats op administratie en onthaal.

Daarnaast neem je nog kleinere taken op, stuur je kantoorstagiaires aan, neem je deel aan stafvergaderingen, spring je jouw collega bij in piekperiodes voor de vormgeving… 

Kan jij snel aan de slag? Wil je ons op korte termijn uit de nood helpen met je administratief talent? Solliciteer vóór 28 maart 12u30 door je cv en motivatie door te sturen naar

De geselecteerde kandidaten worden uitgenodigd voor een kort gesprek. Blokkeer hiervoor alvast de namiddag van 2 april.

Bekijk hier de volledige vacature.