Schoolstage lopen of werken bij de VDS

Schoolstage lopen bij de VDS?

Gedurende het hele jaar biedt de Vlaamse Dienst Speelpleinwerk (VDS) stageplaatsen aan waar jij, de VDS en het speelpleinwerk beter van worden! Het aanbod is divers!

Moet je filmpjes maken, ontwerptaken uitvoeren, studeer je communicatiewetenschapen of vertaler-tolk? Ben je op zoek naar een stage kantoor en wil je administratief groeien. Scherp je talenten aan als eventmanager in spé of ga aan de slag met een relevant onderwerp voor je thesis? 

Wil je graag stage bij ons lopen of ben je op zoek naar informatie over stage bij de VDS?  
Stuur een mailtje aan .


Op zoek naar een thesisonderwerp?

De VDS plaatste op www.wetenschapswinkel.be een 7-tal relevante onderzoeksvragen over speelpleinwerk. Als je kiest voor één van deze vragen, kunnen we je niet alleen uitstekend ondersteunen. Je bewijst de VDS en het speelpleinwerk met je thesisinhoud ook een grote meerwaarde.

7 onderzoeksvragen over speelpleinwerk
  • Verandert de visie van kinderen/animatoren op kinderen met een beperking door actief te zijn op een inclusief speelplein?
  • Wat zijn de oorzaken van de dalende diversiteit op het speelplein als kinderen doorgroeien naar tiener en later naar animator, hoofdanimator en VDS-vrijwilliger? Zijn er aanbevelingen?
  • Verandert de visie van kinderen/animatoren op kinderen met een beperking door actief te zijn op een inclusief speelplein?
  • Impactmeting van de procesbegeleiding die VDS aanbiedt – succesfactoren voor implementatie
  • Wat is de relatie tussen lokale speelpleinwerkingen en initiatieven voor buitenschoolse kinderopvang?
  • Invulling van de ‘opvangfunctie’ en de ‘speelfunctie’ van speelpleinwerkingen in een gemeente door lokale beleidsmakers.
  • Implementatie van een animatorcursus naar het speelpleinwerk, wat loopt er fout?

Werken bij de VDS?

Vacature ‘Directeur HR’ (m/v/x)

Voltijds | onbepaalde duur
Indiensttreding vanaf 01/01/2018 | Solliciteren kan tot 05.11.2017
Volledige vacature

De Directeur HR staat in voor het hele persoonsgebonden luik van de organisatie (personeel en vrijwilligers) en bepaalt vanuit die insteek mee de planning en strategie van de organisatie.

Hij/zij streeft naar een optimale inzet en ontwikkeling van het menselijk kapitaal van de organisatie, steeds in functie van de organisatiedoelen. Het welbevinden van personeel en vrijwilligers zijn hiervoor een basisvoorwaarde.

De Directeur HR neemt een leidende rol op om de organisatieobjectieven en strategische doelstellingen te behalen, steeds binnen de eigenheid van de organisatie. Hij/zij gaat hierbij zowel resultaats- als procesgericht te werk.


Vrijblijvend solliciteren kan altijd via .

Vragen of info?


Bart Straetman
Directeur HR, planning en strategie
">
T 015 28 73 90 


Oeps...

Was je op zoek naar info over stage lopen op het speelplein? Klik hier