MateriaalMagazijn

Alle materiaal in huis voor elk speelinitatief

 

Ben je op zoek naar een uitgebreid aanbod van speel- en promomateriaal voor je werking? Dan ben je bij het MateriaalMagazijn gedurende het hele jaar aan het juiste adres! Het MateriaalMagazijn gaat steeds op zoek naar een evenwicht tussen lage kostprijs en goede kwaliteit. Het aanbod is in de eerste plaats afgestemd op speelpleinwerk, maar iedereen kan bestellen; jeugddiensten, grabbelpas, kinderopvang, particulieren, sportorganisaties, jeugdbewegingen, vakantiekampen…

MateriaalMagazijn bvba is een initiatief van de Vlaamse Dienst Speelpleinwerk (VDS) en sinds 2002 een vaste waarde. We werken samen aan onze gezamenlijke doelstelling: meer en betere speelkansen voor alle kinderen vanuit materiaal.


Onze missie: speelinitiatieven stimuleren om permanent te werken aan de uitbouw van een gevarieerd speelaanbod voor kinderen.


Doorheen het jaar via de webshop

Onze webshop www.materiaalmagazijn.be is permanent geopend.
Alle artikelen zijn onmiddellijk leverbaar met uitzondering van artikelen waar uitdrukkelijk wordt vermeld dat ze op bestelling zijn. Je komt je bestelling gratis afhalen in Gent of kiest tegen kostprijs voor een levering aan huis. VDS-leden krijgen met een kortingscode éénmalig 5% korting.   


Profiteer 1 x per jaar van de groepsaankoop

Ieder voorjaar organiseert de VDS via het MateriaalMagazijn een groepsaankoop. Door in bulk te bestellen kunnen we 1 x per jaar nog betere prijzen bedingen bij leveranciers en profiteer jij mee van groothandelsprijzen op het hele aanbod.

Voordelen van de groepsaankoop?

  • De prijzen van alle artikelen zijn 5% lager voor iedereen ten opzichte van de permanente webshop. VDS-leden die hun kortingscodes tijdens de groepsaankoop gebruiken, krijgen 10% korting op de prijs van de permanente webshop.
  • Je kan heel uitgebreid shoppen. Van wc-papier tot verkleedkledij, van knutselmateriaal tot buitenspeelgoed. Je bestelt alles in één keer
  • Je laat je bestelling in juni leveren of komt alles in één keer gratis afhalen in de verschillende afhaalpunten verspreid over Vlaanderen.

Contacteer Materiaal-Magazijn

Emmanuel De Clercq 
 
0499-38 45 87


Speelplein promomateriaal


GoeGespeeld promomateriaal


Meet the family


De VDS gaat voortdurend op zoek naar boeiende samenwerkingen en acties zodat jij kan bouwen aan beter spelen en straffer speelpleinwerk! 

We doen tal van interessante projecten met externe partners, maar werken ook intensief en inhoudelijk samen met onze eigen 'familieleden': MateriaalMagazijn, Kind en Samenleving en Speelmakers.