Speel- en promomateriaal

Voor elk speelinitiatief, op maat van speelpleinwerk


Ben je op zoek naar een uitgebreid aanbod van speelmateriaal voor je werking? Dan ben je bij MateriaalMagazijn via de webshop gedurende het hele jaar aan het juiste adres! MateriaalMagazijn is een initiatief van de Vlaamse Dienst Speelpleinwerk (VDS) sinds 2002.

We gaan steeds op zoek naar een evenwicht tussen lage kostprijs en goede kwaliteit. Het aanbod is in de eerste plaats afgestemd op speelpleinwerk, maar iedereen kan bestellen; jeugddiensten, kinderopvang, particulieren, sportorganisaties, jeugdbewegingen, vakantiekampen… 

MateriaalMagazijn vergelijkt het aanbod van een 80-tal leveranciers en altijd met minstens 3 prijzen op de markt. MateriaalMagazijn werkt op die manier als een centrale aankoopdienst: makkelijk, efficiënt en tijdbesparend voor je speelplein! De beste prijs/kwaliteit haalt uiteindelijk ons aanbod. Meer uitleg hierover kan je lezen in onze offerteverklaring. Je zal dus zeker producten op andere websites vinden die goedkoper zijn, maar op een totale, grotere bestelling maakt MateriaalMagazijn zich sterk dat je steeds voordelig uitkomt.  

Groeps-aankoop speel-materiaal

De prijzen van 3.500 producten op de webshop zijn standaard verlaagd met 5%. VDS-Leden kunnen éénmalig hun unieke kortingscode ingeven en ontvangen 5% extra korting bovenop de standaard verlaagde prijs.  

De groepsaankoop van 2024 loopt van 4 maart tot en met 15 april. 

In de webshop van MateriaalMagazijn kan je doorheen het jaar terecht om speelmateriaal aan te kopen.


Promomateriaal voor het speelpleinwerk


De VDS bouwt mee aan een brede maatschappelijke bekendheid voor speelpleinwerk. We zien promomateriaal als een onderdeel om het merk speelpleinwerk te versterken. Promomateriaal overkoepelend ontwikkelen en aanbieden zorgt voor verbondenheid en herkenbaarheid. 

We voorzien een permanent aanbod het hele jaar door via de webshop van het MateriaalMagazijn. Als extra dienstverlening gaat de Vlaamse Dienst Speelpleinwerk ook belangenloos op zoek naar een tijdelijk aanbod. Interessante deals op textiel en gadgets mét jouw logo! Geen standaard korting, maar een straffe korting uitsluitend voor en op maat van speelpleinwerk. Exclusief voor onze leden.

    


Promomateriaal voor speelpleinwerk

Permanent aanbod voor iedereen


Spandoeken, veters, sokken, armbandjes, lanyards, wegwijzers, stickers, T-shirts... op maat van speelpleinwerk maken deel uit van het permanent aanbod. Bekijk de website van MateriaalMagazijn voor alle details en prijzen. 


JE WIL HET PROMOMATERIAAL METEEN ONTVANGEN?
Je surft naar www.materiaalmagazijn.be. Dat kan het hele jaar door. We bezorgen je promomateriaal meteen na aankoop. Je betaalt de verzendkosten of komt je pakje ophalen op een VDS-kantoor in Gent, Mechelen of Genk.

VOLSTAAT HET OM HET PROMOMATERIAAL NET VOOR DE ZOMERVAKANTIE TE ONTVANGEN?
Dan neem je beter deel aan de jaarlijkse groepsaankoop speelmateriaal die in 2024 loopt van 4 maart t.e.m. 15 april. Je haalt je promomateriaal, eventueel samen met ander materiaal dat je bestelde, zelf op tijdens een regionaal afhaalmoment in juni.

Promomateriaal met jouw logo!

Tijdelijke actie voor VDS-leden 


15% KORTING OP BADGES MET JOUW LOGO 

Opnaaiertjes, velcro badges of opstrijk emblemen met lijmlaag. Alles is mogelijk, alles wordt op maat gemaakt in het eigen atelier van Mark en Katrien in Wichelen (Oost-Vlaanderen). De actie met iBadge loopt parallel aan de groepsaankoop speelmateriaal van 4 maart t.e.m. 15 april 2024. 


8 GADGETS AAN 20 PROCENT KORTING
Tot en met 31/12/2024 bestel je sokken, drinkflessen, brooddozen, truien, T-shirts, frisbees, petten of zonnebrillen met je eigen speelpleinlogo aan scherpe prijzen. De personalisatie wordt zoveel mogelijk in het eigen zeefdruk- en borduuratelier van www.goedgedrukt.be in Schoten (Antwerpen) uitgevoerd. Bekijk de folder voor alle details. 

Dit jaar werken we samen met 2 op-en-top Belgische bedrijven: Goed Gedrukt en iBadge. Onze focus gaat uit naar producten die ethisch geproduceerd, ecologisch verantwoord en/of duurzaam zijn. Zo kunnen je animatoren genieten van een fijn geschenk en dragen we samen ons steentje bij tot een mooiere wereld.   

Hoe bestellen?
  1. Surf naar www.ibadge.com of mail naar
  2. Bestel je eigen ontwerp / vraag een offerte aan. 
  3. Stuur bij het plaatsen van de bestelling/offertevraag de specifieke kortingscode mee. Leden die aangemeld zijn, kunnen de code eenvoudig op deze pagina downloaden.
  4. Betaal je factuur rechtstreeks aan ibadge of Goed Gedrukt en je bestelling wordt meteen verzonden wanneer ze klaar is. 

Onze missie: speelinitiatieven stimuleren om permanent te werken aan de uitbouw van een gevarieerd speelaanbod voor kinderen.

Contacteer Materiaal-Magazijn

Emmanuel De Clercq 
 
0499-38 45 87


Bestel doorheen het jaar via de webshop


Onze webshop www.materiaalmagazijn.be is permanent geopend: keuken- en poetsmateriaal, knutselmateriaal, organisatiemateriaal, bouw- en constructiemateriaal, zand en water, sport- en speelmateriaal, gezelschapspelen, reuze spelen, rollend materiaal, fantasiemateriaal, snoezel en muziek, speelboeken en cd’s... 

Alle artikelen zijn binnen de 2 werkdagen leverbaar met uitzondering van artikelen waar uitdrukkelijk wordt vermeld dat ze op bestelling zijn. Je komt je bestelling gratis afhalen in Gent of kiest tegen kostprijs voor een levering aan huis. VDS-leden krijgen met een kortingscode éénmalig 5% korting.   


Profiteer 1 x per jaar van de groepsaankoop

Ieder voorjaar organiseert de VDS via het MateriaalMagazijn een groepsaankoop. Door in bulk te bestellen kunnen we 1 x per jaar nog betere prijzen bedingen bij leveranciers en profiteer jij mee.

Voordelen van de groepsaankoop?

  • De prijzen van alle artikelen zijn 5% lager voor iedereen ten opzichte van de permanente webshop. VDS-leden die hun kortingscodes tijdens de groepsaankoop gebruiken, krijgen 10% korting op de prijs van de permanente webshop.
  • Je kan heel uitgebreid shoppen. Van wc-papier tot verkleedkledij, van knutselmateriaal tot buitenspeelgoed. Je bestelt alles in één keer
  • Je laat je bestelling in juni leveren of komt alles in één keer gratis afhalen in de verschillende afhaalpunten verspreid over Vlaanderen.

Onze dozen zijn een speelimpuls op zich zichzelf!


Wist je trouwens dat het MateriaalMagazijn dozen een 2e leven geeft door ze te hergebruiken ♻️. Ze worden opgefleurd met eigen ecologische tape en voorzien van speelideeën. Van de nieuwe dozen maak je zo een autobaan, poppenkast...