08 mei 2024

109x bedankt

In februari bezorgden we iedereen een uitgebreide bevraging in functie van een nieuwe beleidsnota 2026-2030. 109 verantwoordelijken en (hoofd)animatoren vulden de bevraging in. Jullie geven aan wat we kunnen verbeteren, best uitbreiden, anders aanpakken, beter niet meer doen... Bedankt voor deze waardevolle input! 
 
Op basis van alle input maken we een grondige analyse. Daarvoor zijn we nog op zoek naar verantwoordelijken die het rapport, helemaal of deels, willen doornemen om vanuit hun bril conclusies te formuleren. Het rapport telt 54 bladzijden en 9 hoofdstukken.

Welke inzichten haal jij uit dit rapport?

Wie interesse heeft stuurt een mailtje naar bert@speelplein.net.
Je ontvangt van ons het volledige rapport. 
We vragen om ons voor 10 juli jouw conclusies te bezorgen.
Afhankelijk van de interesse bekijken we later of het nuttig kan om alle 'lezers' samen te brengen, hetzij fysiek of digitaal, om in groep samen met ons de highlights en belangrijkste inzichten op een rijtje te zetten.

In september delen we de eindconclusies van het rapport met iedereen via onze website. 


Onze beleidsnota

We organiseren deze bevraging 1x om de 4 jaar naar aanleiding van de opmaak van een nieuwe beleidsnota en ter verbetering van onze diensten en aanbod. 

Hier kan je onze huidige beleidsnota inkijken.  Ondertussen zijn we naarstig bezig met het schrijven van onze volgende beleidsnota. Je kan hier het proces mee volgen.