Verjaardagsfeest 50 jaar VDS

Kom jij mee vieren op onze 50ste verjaardag?

De Vlaamse Dienst Speelpleinwerk bestaat dit jaar 50 jaar. Dat vieren we met een speelpleinfeest waar ze de komende 50 jaar nog over spreken.

We nodigen je als speelpleinverantwoordelijke, oud-collega, oud-vrijwilliger, partnerorganisatie... graag uit om mee te vieren!

Welke outfit we die dag uit onze verkleedkoffer toveren en hoe de avond verloopt, kom je de komende maanden te weten. Hou alvast 23 november vrij in je agenda.


Praktische informatie

Waar & wanneer?

23 november 2024, vanaf 20 uur

Minus One, Opgeƫistenlaan 455, 9000 Gent


Schrijf je in!

Laat ons weten dat je komt door je in te schrijven (onderaan de pagina). We sturen je voor ons verjaardagsfeest nog een mailtje met alle informatie. Zet je aanwezig op ons Facebookevent

Zet je op aanwezig op ons Facebookevenement en nodig je mede-VDS'ers uit! Opgepast: je aanwezig zetten op het Facebookevenement is niet gelijk aan een inschrijving. We vragen iedereen om in te schrijven via de website.

Vul onze adressenlijst aan!

Voor ons verjaardagsfeest doken we in onze archieven naar e-mailadressen van oud-vrijwilligers en oud-collega's. Dat bleek niet zo evident. Word je graag deel van onze adressenlijst voor toekomstige verjaardags-feesten en andere zaken waarvan we graag al onze oud-medewerkers op de hoogte stellen? Laat je gegevens achter!


Meer weten over 50 jaar VDS?

In de podcast '50 jaar VDS' duiken we de geschiedenis in. 'Hoe gaven ze cursus in de jaren '90?', 'Hoe heette Marva oorspronkelijk?' en 'Wat betekent vrijwilliger zijn bij de VDS?' Die vragen - en nog heel wat andere - liggen op tafel in onze podcast '50 Jaar VDS'.


Vragen?

Heb je nog vragen over ons verjaardagsfeest? Dan kan je terecht bij collega Arno.

Arno Beeckman