SMOS WEEKEND

WAT IS SMOS?

Smos is het jaarlijkse speelpleinweekend van VDS regio Vlaams-Brabant. We trekken telkens rond het tweede weekend van maart op weekend naar onze vaste locatie in de Hoge Rielen. VDS voorziet op dat weekend het avondprogramma voor vrijdag en zaterdag, een sessie aanbod op zaterdagnamiddag, ....

Meer info over het verloop van het weekend, inhoud van de sessies, wat je moet meenemen etc kan je hieronder terugvinden.

BLIJF OP DE HOOGTE

Word ook lid van onze facebookgroep ‘Ik kijk al uit naar het volgende smos weekend’. In deze groep verzamelen we alle deelnemers om leuke rode draadspelen in te spelen, info te delen etc. Ook alle foto’s van het weekend of filmpjes worden in deze groep gedeeld.


SMOS 2023

Benieuwd naar de planning en de thema's van 2023? 

SMOS 2024

Klaar voor SMOS 2024? Al aan het aftellen of gewoon benieuwd?


WAAR IS SMOS?

Smos vindt plaats in de Hoge Rielen (Molenstraat 62, Kasterlee). Het domein bestaat uit meerdere kleine gebouwen waar elk speelplein een aparte slaapplaats heeft. Op een startvergadering met alle deelnemende speelpleinen wordt er bepaald wie waar ligt. Voor de editie van 2023 kwamen we in november samen om deze verdeling te maken. Wens je als speelplein toch mee te gaan en was je niet aanwezig op de startvergadering? Laat gerust iets weten aan de lokaal ondersteuner Tessa (contactgegevens verder op de pagina). VDS baat verder 1 gebouw uit waar alle centrale momentjes plaats vinden (4 uurtje, vrijdag- en zaterdagavond spel,...). Deze centrale locatie is 'gebouw 35'. Wanneer we samenkomen op deze centrale locatie en waar deze locatie zich bevindt, kan je hieronder terug vinden.


VRAGEN?

 

Is het allemaal niet zo duidelijk? Contacteer gerust onze lokaal ondersteuner Nathalie () voor meer informatie.