2-GATHER

Als 2-GATHER willen we speelpleiners, jeugdwerkers, jongeren en inwoners van Limburg en omstreken samen krijgen en stimuleren om contact met elkaar te maken.

We willen dit in eerste instatie doen door jaarlijkse activiteiten te organiseren. Anderzijds blijven we zoeken naar wat deze activiteiten juist kunnen zijn. Ideeën zijn daarom steeds .

Evenementen 2019

2-GATHER fuift

2-GATHER fuift is een fuif voor speelpleiners, jeugdwerkers, jongeren en buurtbewoners. Met dit initiatief willen we al deze groepen samenbrengen om te feesten.

Dit jaar organiseren we een BLACK & WHITE editie. Ingekleed komen is steeds een pluspunt en zorgt ervoor dat je je meteen thuisvoelt.

Praktische informatie

Waar & wanneer?

Zaterdag 4 mei 2019 (20u30 - 02u30) 
Jeugdhuis PAND, Toekomstlaan 26 in Genk

Prijs & inschrijven

Voorverkoop via de website: €3
Aan de kassa: €5

Let op
Na inschrijven ontvang je een betalingsmail, gelieve het gevraagde bedrag binnen 10 werkdagen over te schrijven. Je inschrijving is pas definitief nadat het geld overgeschreven is.Hoe geraak ik er?

Met het openbaar vervoer

Je kunt heel gemakkelijk naar het station van Genk gaan met de trein of de bus. Wanneer u uit het station komt steekt u de straat over en gaat naar rechts. Jeugdhuis PAND ligt op 4min wandelen.

Met de auto

Er is beperkte parking voor de locatie. Het adres voor je GPS is Toekomstlaan 26 in Genk.


2-GATHER zomert

2-GATHER zomert is dit jaar aan zijn 2de editie toe. Net zoals vorig jaar zullen we met een vikingkubb toernooi speelpleinen, jeugdwerkers, jongeren en buurtbewoners samenbrengen om te strijden naar die eerste plaats.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Waar & wanneer?

Zondag 4 augustus 2019 (13u00 - 20u00)
Speelplein De Speelpeer, Monsheide 25 in Peer

Prijs & inschrijven

Inschrijven gebeurd via onderstaande link (staan momenteel nog niet open): €5/ploeg. Gelieve je groepsnaam en opmerkingen te noteren bij medische info.

Let op

  • 1 ploeg bestaat uit 4-6 personen
  • Na inschrijven ontvang je een betalingsmail, gelieve het gevraagde bedrag binnen 10 werkdagen over te schrijven. Je inschrijving is pas definitief nadat het geld overgeschreven is.
  • Gelieve duidelijk te vermelden hoeveel veggies er in je ploeg zitten, zo kunnen we voldoende alternatieven voorzien


Hoe geraak ik er?

Met het openbaar vervoer

Je kan met lijn 48 tot op 5 minuten wandelen van de locatie raken.
Stap af bij halte O.L.Vrouwlaan in Peer.

Met de auto

Neem de afslag Maaseik op de Noord-Zuid Verbinding, volg richting Peer.
Rij rechtdoor en neem de eerst straat links (Vrijheidslaan) na de rotonde.
Sla na de bocht rechts af en rijdt door tot aan de rotonde, neem hier de eerste afslag.
Er is voldoende gratis parking voor het gebouw.Veel gestelde vragen

Kunnen we ter plekke nog iets kopen om te eten of te drinken?

Ja, we voorzien drankkaarten aan €7 voor 4 drankjes. En er wordt steeds iets te eten aangeboden. Het specifiek aanbod kan je per evenement bekijken.

Ik ben niet ingeschreven, kan ik toch nog komen?

Ja, dat kan! Je kan steeds ter plaatse aan de kassa nog betalen, hier kan wel een meerkost voor aangerekend worden (zie prijs per evenement)

Ik wil mijn inschrijving annuleren

Hiervoor mail je best naar

Waarvoor ben ik verzekerd?

De deelnemers zijn binnen het terrein van het event en tijdens de begeleide activiteiten verzekerd tegen lichamelijke letsels en burgerlijke aansprakelijkheid. De kosten ten gevolge van het aanbrengen van materiële schade ten nadele van andere deelnemers of van het terrein dienen door de deelnemers zelf gedragen te worden.

Publicatie en privacy van deelnemers

De persoonlijke gegevens die je aan ons overmaakt bij inschrijving worden op onze beveiligde website permanent bewaard en worden enkel door VDS-medewerkers die deze gegevens nodig hebben verwerkt. Gegevens worden nooit aan derden overgemaakt tenzij dit noodzakelijk is en nooit meer dan nodig (bv. aan overheidsdiensten, externe begeleiders van vorming…).    

De Vlaamse Dienst Speelpleinwerk vzw maakt foto’s en filmpjes van deelnemers. Het betreft meestal spontane foto’s en sfeerbeelden. Soms worden er ook gericht foto’s genomen. Voor deze foto’s vragen we bij inschrijving of aanvang expliciete toestemming zoals de privacywet voorschrijft. Bij jongeren -16 jaar vragen we toestemming aan de ouders. Beeldmateriaal wordt teeds met respect gebruikt in onze nieuwsbrief, brochures, op promomateriaal, onze website en sociale media, alsook bewaard in functie van rapportering aan de overheid en andere organisaties die ons financieel steunen. 

Via  kan je op elk moment vragen om je keuze aan te passen en je persoonlijke gegeven opvragen, verbeteren of laten wissen.”

We hechten veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens en het respecteren van jouw privacy. Lees ons volledige privacybeleid.

Nog vragen?

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met .

Neem zeker ook eens een kijkje op onze facebookpagina.