Cursusdocumenten

Brief praktische info

Ten laatste 2 weken voor aanvang van de cursus ontvang je een praktische brief via het e-mailadres dat je opgaf bij je inschrijving. Je kan de brief ook terugvinden op jouw persoonlijk profiel op onze website.

Hier vind je een overzicht van de pagina's waarop je deze praktische brieven zal kunnen terugvinden:

Van komende cursussen

Je vindt alle praktische info op de cursuspagina van jouw cursus:  https://www.speelplein.net/jouwcursuscode (bv. https://www.speelplein.net/ant22an07)

Waar vind ik mijn cursuscode? Op de bevestigingsmails van jouw cursus.


TRAJECTBOEKJE

Op cursus krijg je jouw eigen trajectboekje om je competenties mee op te volgen. Je sterke punten en werkpunten worden hierin neergeschreven, tijdens de cursus en tijdens je stage. 

Het trajectboekje is het belangrijkste document om je stage op het speelplein tot een goed einde te brengen. Het dient volledig ingevuld en ondertekend te worden door de stagiair en de stagebegeleider.

trajectboekje animator
trajectboekje hoofdanimator
trajectboekje instructeur
trajectboekje co-animator


Bewijs van deelname & attest mutualiteit

Beide attesten krijg je ten laatste twee weken na afronding van je cursus toegestuurd via e-mail op het e-mailadres waarmee je inschreef. Je kan het vanaf dan ook downloaden op jouw persoonlijk profiel.

  • Met het bewijs van deelname krijg je in de meeste gevallen een deel van het inschrijvingsgeld terugbetaald door de gemeente of stad waar je woont. Elke gemeente heeft een ander reglement en betaalt verschillende bedragen terug (overzicht). Om zeker te zijn informeer je bij de jeugddienst van jouw gemeente of stad.

  • Met attest voor de mutualiteit kan je eveneens een deel van je inschrijvingsgeld recuperen. Mutualiteiten bepalen zelf de voorwaarden. Ga zeker langs om te horen of zij ook een deel van je inschrijvingsgeld terugbetalen. 

Vragen over jouw stage?

Een stage omvat minimum 50 uur op een erkende stageplaats, voorbereiding niet meegerekend. Hier lees je alles over stage lopen en begeleiden


Nog vragen?


Evelyn Rochtus
Stafmedewerker onthaal en administratie 
T 015 28 73 90