04 dec 2019

Fourage

Je stelt je eigen aanbod samen à la carte

Fourage is hét vormingsmoment van De Ambrassade voor vrijwilligers en beroepskrachten in de jeugdsector, een beurs voor leren en ontwikkeling in het jeugdwerk. Op zowel vrijdag, zaterdag als op zondag kan je dus workshops volgen. Je kan één dag komen of meerdere dagen, dat beslis je helemaal zelf. Je kan ook overnachten. Je stelt je eigen aanbod samen à la carte. Om op te warmen starten we elke dag met een gigantisch massa-kennismakingsspel. Wat kan je verwachten van Fourage?

  • Een 35-tal workshops door experten van binnen en buiten de sector over vorming, coachen van vrijwilligers, vrijwilligersbeleid, communicatie, jeugdinformatie, diversiteit, maatschappelijke kwetsbaarheid, organisatieontwikkeling, enz.
  • Dé ideale gelegenheid voor fijne ontmoetingen met collega’s uit andere organisaties, tussendoor maar ook zeker op de netwerkrecepties.


Wie is de Ambrassade?

De Ambrassade, bureau voor jonge zaken, is: een expertisecentrum voor alles wat te maken heeft met het jeugdwerk, jeugdinformatie en jeugdbeleid. Een netwerk- en netwerkorganisatie voor het hele jeugdwerk in Vlaanderen en Brussel.


Bekijk het vormingsaanbod op maat van speelpleinwerk


De Vlaamse Dienst Speelpleinwerk organiseert uiteraard ook vorming, uitwisseling en ontmoeting op maat van speelpleinwerk, het hele jaar door verspreid over Vlaanderen en Brussel, voor (hoofd)animatoren, verantwoordelijken en schepenen. Bekijk 
de kalender.