25 jun 2019

Na je stage als animator sluit je aan op een evaluatiemoment naar keuze, de laatste stap richting een erkend attest. Tijdens de zomer organiseren we op 11 augustus een evaluatiemoment in Erpe-Mere. 

Gedurende 4 uur blikken we, samen met andere cursisten, terug op je stage. Tijdens een evaluatiemoment heb je als cursist een eerste speelpleinervaring achter de kiezen. Daardoor kan je over een aantal thema’s meepraten. De opgedane ervaringen in combinatie met een stevige reflectie maken dat je tijdens je volgende speelpleinweken veel steviger in je schoenen staat.

Verliep er momenten tijdens je stage niet zo vlot, dan is een evaluatiemoment je neutrale uitlaatklep. Zo’n objectief moment brengt je vaak tot andere inzichten.

Een evaluatiemoment creëert tijd om stil te staan bij je stage. Vaak heeft een speelplein niet de tijd om met iedere cursist grondig stil te staan bij het afgelegde proces.

PRAKTISCH

Op zondag 11 augustus van 14 tot 18u. Je aanwezigheid is gedurende die 4 uur noodzakelijk (later aankomen of vroeger vertrekken is niet mogelijk). 

Een evaluatiemoment is verplicht om je attest te behalen, is inbegrepen in de prijs van je cursus en dus gratis.

Speelplein Tweeper in Erpe-Mere is bereikbaar met auto, bus en trein. Je vind ze in Steenstraat 80, 9420 ERPE-MERE.

Meer info

Wil je graag meer weten over onze evaluatie-momenten (specifieke vragen, andere data, ...), dan vind je die hier