10 sep 2021

SMOS 2022: THE SPECIAL

WE GAAN ERVOOR!

We hebben al een SMOS 2020 en SMOS 2021 moeten missen maar dit jaar gaan we ervoor. SMOS 2022 zal er zijn en het wordt een echte SPECIAL. Mis dit unieke event niet & REGISTER NOW!

Je krijgt nu de kans om jouw speelplein al in te schrijven. Door op de "register now" knop te klikken geef je al de gegevens van jouw speelplein door (met hoeveel gaan jullie ongeveer zijn? Wie worden de verantwoordelijken?) zodat we in september al direct aan het plannen kunnen slagen! 

Wat is SMOS?

Smos is binnen Vlaams-Brabant sinds 2003 traditioneel HET speelpleinweekend van het jaar.

Tijdens het tweede weekend van maart verzamelt de speelpleinwereld zich in De Hoge Rielen. Het weekend voor en door speelpleinen werd oorspronkelijk door de speelpleinen zelf georganiseerd, zij vroegen dan vormingen aan bij VDS, en zorgden zelf voor een uitwisselings moment. Na verloop van tijd begon de aanwezigheid van VDS een grotere rol te spelen tijdens het weekend.

Nu voorziet de VDS een leuke avondactiviteit op vrijdag avond, meer dan 30 vormingen op zaterdag namiddag, en een ingeklede fuif op zaterdag avond. Op zaterdag voormiddag kan optioneel door het speelplein nog een vorming of advies aangevraagd worden. Ook zorgt de VDS voor de reservaties van de paviljoenen van de Hoge Rielen, het zijn de speelpleinen zelf die uiteindelijk wel de factuur van het verblijf ontvangen.


Alle Vlaams-Brabantse speelpleinen samen. Dat geeft vuurwerk!


Praktische informatie

Waar & wanneer?

Vrijdag 11 maart 2022 (19u) t/m zondag 13 maart 2022 (15u)
De Hoge Rielen, Molenstraat 62, 2460 Kasterlee

 

Prijs & inschrijven

 

Niet-leden

Lid van de VDS

Factuur


Individuele inschrijving

€14

€12

nee


G
roepsinschrijving door de verantwoordelijke

€14/deelnemer

€12/deelnemer

ja

 

  • Inclusief: Vrijdag avondactiviteit, 2 vormingen op zaterdag en uitwisseling.
  • Exclusief: Het verblijf en eten, dit wordt door het speelplein zelf geregeld.

Let op!

  • Het is niet mogelijk om een factuur te maken voor animatoren die individueel zijn inschreven. Zij ontvingen een automatische mail met de betalingsgegevens.
  • Bij groepsinschrijvingen sturen we automatisch een factuur naar de verantwoordelijke. Je kan je korting pas verzilveren nadat je de bijdrage van het lidgeld betaalde. Het spreekt dat wie zijn lidmaatschap nog niet betaalde, ook geen recht heeft op de korting.


REGISTER NOW

Het is nu de moment om jouw speelplein al in te schrijven! In september beginnen we al aan de voorbereidingen.

Je kan jouw speelplein hier registreren. 

Bekijk foto's van de vorige editie


Het SMOS-team staat klaar!