02 apr 2019

Save the dates: Ambiance in speelpleinland


Zaterdag 4 mei organiseert VDS Limburg 2-Gather dé speelpleinfuif van het jaar. Zak met heel je animatorenploeg af naar Genk voor een dansje en een drankje. Elk speelplein krijgt van ons 3 gratis inkomkaarten cadeau. Mail snel naar anne@speelplein.net.


Op 20 juli organiseert het speelplein van Bree wederom een spectaculair voetbaltornooi. Meer informatie volgt later nog, maar noteer deze dag zeker al in jullie agenda.


Op zondag 4 augustus trekken de Limburgse speelpleinen ten strijde tegen elkaar in de tweede editie van ons vikingkubb toernooi. De ideale animatorenactiviteit, midden in de zomer.


De eerste editie van Inspironsje was een groot succes. Vertegenwoordigers van 11 verschillende speelpleinen gingen vol inspiratie naar huis. Het werven, behouden en begeleiden van animatoren passeerde de revue. We kijken nu al reikhalzend uit naar de tweede editie op zaterdag 19 oktober in de voormiddag. 


Organiseert jouw speelplein ook wat?


Organiseert jouw speelplein de komende maanden ook een evenement? Een quiz, een spaghettislag, een croqueverkoop of een bingoavond? Geef dan zeker een seintje aan Anne. Dan proberen we er met veel plezier bij te zijn!