09 mrt 2023

Mohammed is speelpleinvrijwilliger van het jaar 2023!Mohammed is vrijwilliger op de speelpleinwerking van De Kettekeet in Leuven. Buurtwerker Sofie nomineerde hem voor de volgende reden:

“Hij groeide op in de kinderwerking en is er sinds enkele jaren animator. Hij grijpt alle kansen die we hem bieden en blijft zo steeds groeien. Later hoopt hij als jeugdwerker te kunnen werken in aandachtsbuurten. Doordat hij opgroeide in dezelfde context als de jongeren in de kinderwerking, kan hij zich erg goed inleven. Bovendien zet hij zich enorm in. Hij betekent dan ook erg veel voor onze werking!”  

Zo doet hij niet enkel vrijwilligerswerking op het speelplein van de buurtwerking, maar geeft hij ook vrijwillig voetbaltraining in de buurt. Bekijk hier hoe we hem gingen verrassen met zijn prijs.


45 prachtige nominaties 👏

Jullie nomineerden allemal samen maar liefst 45 vrijwilligers! De mooie woorden die jullie ons stuurden over je mede-animatoren, kookouders en andere speelbeesten gingen niet verloren. 

We stuurden alle genomineerden een persoonlijke e-mail met de reden waarom ze genomineerd waren en een ongelofelijk dikke merci.

Van zodra hij het goed kon uitleggen, ging er geen dag voorbij zonder dat hij naar De Kettekeet kwam!