27 sep 2022

Iedereen tegen kansarmoede!

En jij kan meedoen!

Kansarmoede. Dat is het centrale thema van De Warmste Week 2022. 1 op 8 Vlamingen wordt geboren in kansarmoede. En dat is veel. Daarom zal VRT dit jaar met z'n allen vlammen tegen kansarmoede. De Warmste Week wil het thema zichtbaar en bespreekbaar maken en opnieuw geld inzamelen voor het DWW Fonds. Non-profitorganisaties kunnen projecten rond kansarmoede indienen bij het fonds dat beheerd wordt door de Koning Boudewijnstichting. De geselecteerde projecten steunen kan met acties dit najaar, tot en met de week voor kerst. 

Dien een project in

De Warmste Week is samen met de Koning Boudewijnstichting op zoek naar projecten die kansen doen keren. Non-profitorganisaties kunnen vanaf nu projecten rond het thema kansarmoede indienen bij het DWW Fonds van de Koning Boudewijnstichting. Via dit fonds zal De Warmste Week concrete projecten selecteren en ondersteunen. Denk aan een vereniging die laptops uitdeelt, huiswerkbegeleiding of een weggeefwinkel. Alle projecten die helpen om kansen te creëren, komen in aanmerking. 

Jullie kunnen vanaf nu tot 1 september projecten indienen. Meer info over welke projecten geselecteerd kunnen worden voor De Warmste Week, is te vinden op de website van de Koning Boudewijnstichting. ​

Registreer een actie

Wil je een grote of kleine actie organiseren, registreer die dan vanaf 27 september op dewarmsteweek.be Alles kan: van koekjes bakken tot concerten organiseren, fuiven of fietsen voor het goede doel, zingen en swingen, rondjes lopen of leuke dingen verkopen.


Het Warmste Jeugdwerk-weekend

Samen staan we sterk en we maken van vrijdag 28, zaterdag 29 en zondag 30 oktober het Warmste Jeugdwerkweekend! Als het kan, plan je dan jouw actie in en wie weet komt Karrewiet of het Journaal wel bij jouw actie langs! Meer info rond het Warmste Jeugdwerkweekend komt er binnenkort aan!