25 sep 2022

Spelen in de buurt

Kinderen spelen het vaakst buiten en dicht bij huis. De straten en buurtpleinen zijn het toneel van verstoppertje, fietsen, een partijtje voetbal. Het zijn de plekken waar kinderen elkaar kunnen ontmoeten en avontuurlijk kunnen spelen. Dit willen we maar al te graag stimuleren! Daarom koos het netwerk Goe Gespeeld! in 2022 als jaarthema 'Spelen in de buurt'.

Ontdek tips en inspirerende voorbeelden rond het thema op de website van Goe Gespeeld! De komende weken zal Goe Gespeeld! het jaarthema verder uitdragen in Vlaanderen en Brussel met tal van acties. Stay tuned!


GOE GESPEELD!?

Goe Gespeeld! is een netwerkorganisatie die het recht op spelen voor kinderen wil garanderen. We willen de belangen van spelende kinderen behartigen door het informeren en in gang zetten van de relevante spelers. Anderzijds is Goe Gespeeld! een herkenbare partner: niet enkel voor het beleid, maar zeker ook voor ouders, opvoeders, leiders en animatoren en mensen die met kinderen werken. Het zijn deze mensen die speelkansen creƫren en faciliteren voor alle kinderen. Goe Gespeeld! zet in op het maatschappelijke debat. Daar laten we niet alleen onze stem, maar ook de stem van elk spelend kind spreken.

kids don't remember their best days of television