30 jun 2022

VIKING KUBB TOERNOOI

Als VDS Limburg willen wij graag terug een Viking Kubb toernooi organiseren voor de Limburgse speelpleinwerkingen. Niet van een Limburgs speelplein maar ook zin om deel te nemen? Dan ben je zeker welkom!

Deze gaat door op zaterdag 5 augustus op de locatie van speelpleinwerking De Boom In.

Inschrijven kan door hier te klikken.2-GATHER zomert

2-GATHER zomert is dit jaar aan zijn 3de editie toe. Door corona hebben we ons Viking Kubb Toernooi moeten uitstellen. Net zoals de vorige edities zullen we met een vikingkubb toernooi speelpleinen, jeugdwerkers, jongeren en buurtbewoners samenbrengen om te strijden naar die eerste plaats.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Waar & wanneer?

Zaterdag 5 augustus (13u00 - 20u00)
Locatie: lokalen speelpleinwerking De Boom In Rozenkransweg 4, 3520 Zonhoven

Prijs & inschrijven

Inschrijven gebeurt via deze link: €5/ploeg. Gelieve je groepsnaam en opmerkingen te noteren bij medische info.

Let op

  • 1 ploeg bestaat uit minsten 2 en maximum 6 personen
  • Na inschrijven ontvang je een betalingsmail, gelieve het gevraagde bedrag binnen 10 werkdagen over te schrijven. Je inschrijving is pas definitief nadat het geld overgeschreven is.
  • Gelieve duidelijk te vermelden hoeveel veggies er in je ploeg zitten, zo kunnen we voldoende alternatieven voorzien

Hoe geraak ik er?

Met het openbaar vervoer

Als je de bus 52 Beringen - Boekt - Hasselt neemt, stap je af aan de halte Boekt Kruispunt. Vandaar is nog een kwartier wandelen.

Meer informatie over je route kan je vinden via de Routeplanner van DeLijn

Met de auto

Het adres is Rozenkransweg 4 in Zonhoven. Het ligt dicht bij een afrit van de E314. Google Maps

 


Nog vragen?

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met .


Veel gestelde vragen

Kunnen we iets kopen om te eten of te drinken?

Ja, we voorzien drankkaarten aan €7 voor 4 drankjes. En er wordt steeds iets te eten aangeboden. Het specifiek aanbod kan je per evenement bekijken.

Ik ben niet ingeschreven, kan ik toch nog komen?

Ja, dat kan! Je kan steeds ter plaatse aan de kassa nog betalen, hier kan wel een meerkost voor aangerekend worden (zie prijs per evenement)

Ik wil mijn inschrijving annuleren

Hiervoor mail je best naar

Waarvoor ben ik verzekerd?

De deelnemers zijn binnen het terrein van het event en tijdens de begeleide activiteiten verzekerd tegen lichamelijke letsels en burgerlijke aansprakelijkheid. De kosten ten gevolge van het aanbrengen van materiële schade ten nadele van andere deelnemers of van het terrein dienen door de deelnemers zelf gedragen te worden.

Publicatie en privacy van deelnemers

De persoonlijke gegevens die je aan ons overmaakt bij inschrijving worden op onze beveiligde website permanent bewaard en worden enkel door VDS-medewerkers die deze gegevens nodig hebben verwerkt. Gegevens worden nooit aan derden overgemaakt tenzij dit noodzakelijk is en nooit meer dan nodig (bv. aan overheidsdiensten, externe begeleiders van vorming…).    

De Vlaamse Dienst Speelpleinwerk vzw maakt foto’s en filmpjes van deelnemers. Het betreft meestal spontane foto’s en sfeerbeelden. Soms worden er ook gericht foto’s genomen. Voor deze foto’s vragen we bij inschrijving of aanvang expliciete toestemming zoals de privacywet voorschrijft. Bij jongeren -16 jaar vragen we toestemming aan de ouders. Beeldmateriaal wordt teeds met respect gebruikt in onze nieuwsbrief, brochures, op promomateriaal, onze website en sociale media, alsook bewaard in functie van rapportering aan de overheid en andere organisaties die ons financieel steunen. 

Via  kan je op elk moment vragen om je keuze aan te passen en je persoonlijke gegeven opvragen, verbeteren of laten wissen.”

We hechten veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens en het respecteren van jouw privacy. Lees ons volledige privacybeleid.