29 okt 2021

23 april onthaal nieuwe vrijwilligers

Flashback naar die keer ...

... dat jij (hoofd)animatorcursus volgde of deelnam aan één van onze vele trefmomenten. Waarna je naar huis ging met een figuurlijke doos vol inspiratie. Die momenten worden mee georganiseerd door VDS-vrijwilligers, jongeren die de speelpleinen nog sterker willen maken door ze samen te brengen en te inspireren. 


Goed nieuws!

Ook jij kan vrijwilliger worden en zo mee bouwen aan meer speelkansen, sterker speelpleinwerk en de volgende generatie (hoofd)animatoren. Als vrijwilliger bij de VDS kan je rekenen op een tof team, welverdiende ondersteuning, kansen om initiatief en verantwoordelijkheid op te nemen. Zelfs mee de organisatie sturen en mee beslissingen nemen zit in het DNA van onze organisatie. En wat ons zo sterk maakt: je kan je engagement kiezen op maat van jouw interesses én tijd! Bovendien kan je door je inzet bij VDS ook inspiratie mee nemen naar jouw speelplein. 


Benieuwd naar wat dit allemaal kan zijn?

Vragen over hoe dit dan in zijn werk gaat? Curieus naar wie VDS OVL allemaal is? Dan kan je aansluiten op een onthaalmoment voor nieuwe (geïnteresseerde) vrijwilligers. Noteer zondag 23 april, om 10u30 in je agenda en vind de weg naar VDS OVL (Lousbergpark, Tarbotstraat 61F, 9000 Gent en check onze wegbeschrijving).

Kan je er niet bij zijn? Geef Stéphanie (stephanie@speelplein.net) al een seintje dat je geïnteresseerd bent. Ook in en na de zomer volgen er nog onthaalmomenten. 


We werken niet 'met vrijwilligers', we zijn een echte vrijwilligersorganisatie

 

Dé drijvende kracht achter de Vlaamse Dienst Speelpleinwerk zijn onze 329 vrijwilligers verspreid over heel Vlaanderen. Vol enthousiasme werken zij mee aan meer en betere speelkansen voor élk kind in de vrije tijd op regionaal en centraal niveau. Meer weten? Check deze pagina