Uitbraak coronavirus COVID-19

Speelpleinwerk kan op ons rekenen! 
De Vlaamse Dienst Speelpleinwerk volgt alle ontwikkelingen op die mogelijks een impact hebben op jouw speelpleinwerking(en). Belangrijke updates communiceren we in gerichte mails naar alle speelpleinverantwoordelijken. We passen onze eigen dienstverlening aan zodat je ondanks corona toch niets hoeft te missen en volop werk kan maken van straf speelpleinwerk! 


Speelpleinwerking in het werkjaar 2021-2022


Op www.speelplein.net/werkjaar bundelen we steeds alle actuele updates rond corona op speelpleinmaat zodat jij goed op de hoogte bent. 


Impact op onze eigen VDS-dienstverlening


Het coronavirus en de bijkomende maatregelen hadden ook een grote impact op onze eigen dienstverlening en interne werking als vrijwilligersorganisatie. Op www.speelplein.net/dienstverlening verzamelen we alle besluiten, aanpassingen en wijzigingen. Deelnemers worden steeds persoonlijk op de hoogte gebracht. SPEELPLEINWERKING IN de zomer van 2021


Op www.speelplein.net/zomer2021 maakten wij voor jou de vertaling van alle maatregelen en aanbevelingen op speelpleinmaat voor de zomervakantie 2021. Deze pagina wordt niet meer aangevuld. Voor het huidige overzicht van de coronamaatregelen verwijzen we opnieuw door: www.speelplein.net/werkjaar.