28 mrt 2024

Kampas: opening boekingsjaar 2027 staat voor de deur!

Al bezig met het plannen van jouw kampen en activiteiten in komende jaren?  Vanaf zaterdag 27 april om 10 uur zoek je via Kampas jouw locatie voor je meerdaags groepsverblijf in 2027. Een deel van het aanbod, te herkennen aan het label “reserveer online”, kan je bovendien meteen boeken via de website. Andere verblijven reserveer je via de uitbater.

Wil je zeker zijn dat je een locatie voor jouw groep kan reserveren? Dan is een goede voorbereiding belangrijk. Hoe je dat doet en alle andere informatie vind je op de website van Kampas.

Tips om je ideale locatie te bemachtigen

  • Wil je zoeken of boeken, maak dan een persoonlijk account aan via www.kampas.be.
  • Koppel dit account aan je groep (een bestaand lid van je groep moet je lidmaatschap bevestigen). Doe dit nu al zodat Kampas je tijdig kan helpen als er problemen opduiken.
  • Bekijk de locaties en maak een lijstje van de terreinen (met of zonder gebouwen) die je verkiest. Zorg dat je er een aantal hebt uitgekozen. Zo heb je een alternatief achter de hand wanneer je eerste keuze al door een andere groep werd ingenomen. Onder de kalender krijg je een mededeling wanneer de uitbater de verhuurkalender 2027 klaar heeft gezet voor de lancering op 27 april. 

Wist-je-dat…

Elke laatste zaterdag van april activeert Kampas om 10 uur een nieuw boekingsjaar en dat drie jaar vooruit. Duid deze datum dus alvast met stip aan in je agenda en maak plannen eenvoudiger. Veel succes met je zoek- en boektocht!

Op weekend met je animatoren?

Op weekend met je animatorenploeg en nog op zoek naar een vorming? Neem een kijkje in ons aanbod vormingen ter plaatse.