27 mrt 2023

SOS Boefjes en Bengeltjes

Verdiepingsweekend Kattenkwaad en Storend Gedrag

Lopen er op jullie speelplein ook een hoop sloebers rond? Wordt er bij jullie soms wel eens ‘te hevig gespeeld’ of ‘goe gevochten’? Worden er bij jullie wel een plaaggeesten en pestkoppen gespot? Op het verdiepingsweekend SOS Boefjes en Bengels leer je bij over ‘lappen en trappen voorkomen’, ‘tijgertemmen voor dummies’, ‘begrenzen van mijn grenzen’ en nog veel meer!Praktisch

Wanneer? 28/04 - 1/05/2023 GEANNULEERD

Waar? Kamphuis Den Broekkant, Broekstraat 29, 2370 Arendonk

Voor wie? Zowel voor beginners als voor ervaren speelpleinexperten. En sleur gerust je vrienden mee! Het weekend gaat pas door wanneer er minstens 15 deelnemers zijn. 

Kostprijs:

  • €126 'all in' (verblijf met 3 overnachtingen, maaltijden, begeleiding en verzekering inbegrepen.)

Via een bewijs van deelname dat je krijgt op cursus, betalen steden en gemeenten (een deel) van je inschrijvingsgeld terug. Ontdek via ons overzicht 'terugbetaling cursussen' hoeveel je gemeente terugbetaalt.

Als je het inschrijvingsgeld betaalt, ga je akkoord met onze annulatie- & algemene voorwaarden.Cursus/verdiepingsweekend -> Buiten Vakantie -> Antwerpen -> Boefjes en Bengels


Of je gedrag als storend ervaart, hangt sterk af van je eigen capaciteiten als animator!

Inhoud


Dit is de planning van vorig jaar. Toen was het weekend verspreid over drie dagen en twee nachten. Dit jaar komt daar een dag en een nacht bij. Dit schema is dus onder voorbehoud. 


Recht op verhoogde tegemoetkoming?

Sinds 2015 heeft de VDS een eigen solidariteitsfonds waardoor jongeren die recht hebben op 'verhoogde tegemoetkoming' korting krijgen op onze cursussen. Zij hebben recht op halve prijs. Is het bedrag of de betaling toch een probleem? Dan zoeken we samen naar een oplossing, neem daarvoor contact op met Evelyn(@speelplein.net) of Yana(@speelplein.net).
Interesse?

Schrijf je hier in: 


Nieuwsgierig?

Benieuwd naar hoe het er vorig jaar aan toe ging? Neem eens een kijkje in het fotoalbum! 


Meer weten?

Trek eens een Antwerpse staffer aan de mouw:


Ploegondersteuner
Ayna 'Freya' Mortelmans
");


Lokaal Speelpleinondersteuner
Simon 'Massimo' Knaeps
0485 10 89 72