07 mrt 2023

Trefbaltoernooi 2023

Op donderdag 20 juli zal de 8ste editie plaatsvinden van het interspeelplein trefbaltoernooi!  

Hoe gaat het in zijn werk?

Heb je zin om met jouw speelplein eens op pad te gaan en zoek je een leuke teambuilding activiteit? Zak dan af naar het toernooi! Er worden teams samengesteld van 7 per team (waarvan telkens 6 spelers in het veld en 1 koning). We spelen met 1 bal! Het doel is om iedereen van het veld te spelen. Dit kan door de 6 spelers aan te tikken met de bal. Eens er nog maar 1 speler op het veld overblijft, komt de koning van de ploeg ook in het veld te staan. Wordt de overige speler aangetikt en de koning 3x geraakt, dan is jouw team uit. Verdere spelregels kan je terugvinden op https://www.spelactief.nl/activiteiten/sport-spel/trefbal. Specialere regels worden de dag van het toernooi nog aangekondigd. 

Wat als ik niet wil trefballen?

Er zijn genoeg supporters nodig om de sfeer erin te houden! We kunnen natuurlijk niet garanderen dat de spelkriebels gaan overslagen maar het is altijd fijn om een enthousiast publiek te hebben bij het toernooi. Verder worden er hapjes en drankjes voorzien en randactiviteiten. Alleszins een fijne uitstap voor het speelplein! 

Hoe inschrijven?

Schrijf jouw speelplein in via onderstaande registreerlink. Je registreert telkens per ploeg van 7. Heb je meerdere ploegen? Dat kan! Je mag meerdere ploegen registreren per plein maar geef ze dan telkens een andere naam! 


Praktische info

Wanneer? Donderdag 20 juli (aanvang 18u)

Locatie? Nog niet bepaald 

Prijs? Gratis!