08 nov 2021

SPEELPLEIN TALKS

Wat zijn speelplein talks?

Een nieuw werkjaar betekent vaak de uitrol van verschillende nieuwe projecten. Het eerste nieuwe project wat ik jullie mag voorstellen, zijn onze Speelplein Talks.

De vrijwilligersploeg van VDS Limburg wil jullie graag uitnodigen op verschillende avonden doorheen het jaar om te komen luisteren naar inspirerende sprekers uit het werkveld of beter gezegd het speelpleinveld.

Er wordt gezorgd voor een mooie variatie aan onderwerpen die allemaal relevant en bruikbaar zijn voor jullie. We hopen jullie met deze avonden dan ook te inspireren en uit te laten wisselen. 


Speelplein Talk nr. 2 - Inclusie op het speelplein

De tweede editie van de VDS-Talks gaat over Inclusie op het speelplein.

We hebben sprekers uitgenodigd van 'De Regenboog' in Genk. 
Zij organiseren een vrijetijdsaanbod voor alle personen met (een vermoeden van) een beperking. Er is aanbod voor zowel kinderen, jongeren, jongvolwassenen en volwassenen. 

Doorheen het jaar organiseren zij naschoolse opvang in Beringen en Genk. Tijdens de vakantieperiodes organiseren zij speelpleinwerking in verschillende gemeentes namelijk Beringen, Genk, Lommel, Sint-Truiden, Hasselt en Bilzen.

Zij komen vertellen hoe zij dat precies aanpakken. Hierna is er nog ruimte voorzien om uit te wisselen over het onderwerp 'inclusie op het speelplein'. 


Wanneer en Waar?

Donderdag 2 juni, we beginnen om 20u00 en eindigen rond 22u00. 

De Speelplein Talk gaat door op de bureau van de VDS in Hasselt. Dit is in de Vaartstraat op het nummer 14
Je kan de Speelplein Talk ook digitaal volgen dus je hoeft de verplaatsing niet te maken

 


Inschrijven

Wil je je inschrijven? Dat kan via deze link