28 apr 2021

Speelplein "De leeuwtjes" wint de winterchallenge!

In een enorm spannende strijd ging speelplein de leeuwtjes met de winst aan de haal. Op een spannende tweede en derde plaats eindigden speelplein Affligem en speelplein de Speelkriebels Herent. 

Het enthousiasme brak volledig los in de winterchallenge dat een volledige maand plaats vond. De organisatoren van de winterchallenge hadden niet verwacht dat het zo hard ging aanslagen. Wanneer de planning van de winterchallenge werd opgesteld dachten we "we begraven een schat en waarschijnlijk zullen ze deze wel op het einde van de maand adhv onze tips terugvinden" maar het was potverdekke geen waar. In minder dan 4 dagen werd de schat teruggevonden! Gelukkig hadden we nog heel wat "next level" opdrachten klaar staan waardoor de wedstrijd gewoonweg legendarisch werd.

Het meest memorabele van de winterchallenge was de inzet van de speelpleinwerkingen. De sfeer zat goed en van in het begin waren de speelpleinen echt klaar om erin te vliegen. Elke vrijdag hielden we een liveshow waar we enorm genoten van elkaars gezelschap. Alvast een ontzettend dikke merci aan al de deelnemers! We hopen jullie snel terug te zien!