22 jan 2021

Buitenspeeldag: 21 april 2021!

Registreer je als organisator voor de Buitenspeeldag

De Buitenspeeldag gaat dit jaar door op 21 april.

We willen jullie oproepen om buitenspelen op die dag opnieuw in de picture te zetten. 

In je eigen buurt buiten kunnen spelen heeft een onschatbare waarde. We roepen daarom alle lokale besturen op om ervoor te zorgen dat kinderen en jongeren gebruik kunnen maken van het publiek domein in hun buurt (straten, pleintjes, parkjes). Breng het speelweefsel in kaart en maak je initiatieven duurzaam en blijvend. Corona heeft de nood hieraan nog meer blootgelegd! 

Je kan je inschrijven via dit formulier


Meer info?

Bataljong staat in voor het secretariaat van de Buitenspeeldag 2021 en de ondersteuning van de deelnemende gemeenten en/of organisaties. Je kan het Buitenspeeldag-secretariaat contacteren via info@buitenspeeldag.be. Veelgestelde vragen kan je alvast hier doornemen.

Op de website van Bataljong en ISB kan je terecht voor meer praktische en inhoudelijke informatie over de Buitenspeeldag. Ook op de algemene website van Buitenspeeldag kan je binnenkort een kijkje gaan nemen

 

Digitaal promomateriaal komt er aan

Het is nog even wachten op het digitale promotiemateriaal voor gemeenten en verenigingen die deelnemen aan de Buitenspeeldag. Alle nodige informatie hiervoor krijgen jullie in de loop van januari via één van de partners van de Buitenspeeldag. 


Inspiratie gezocht?

Samen met de verschillende Buitenspeeldag-partners zijn wij, met Goe Gespeeld!, bezig aan een inspiratiebundel om lokale besturen en organisaties te voorzien van bakken inspiratie! 
Alle deelnemende organisaties/gemeentes krijgen die automatisch doorgestuurd. Je hem ook vinden op deze site, eens hij geplubliceerd is.