23 jun 2020

Tessa, de nieuwe lokaal ondersteuner van Vlaams-Brabant!

Hoi! Ik ben de nieuwe lokaal ondersteuner van de regio Vlaams-Brabant! Vanaf 14 juli start ik officieel en ik heb er enorm veel zin in! Misschien ben je me al eens toevallig tegengekomen? Dat kan zeker! 

Even een kleine introductie! Mijn naam is dus Tessa (29) en ik woon in Diegem. Ik ben begonnen als animator op het speelplein van Machelen - Diegem en al gauw had ik de smaak te pakken. Na enkele jaren hoofdanimator, werd ik vrijwillger bij VDS Vlaams-Brabant. De jaren als vrijwilliger en animator op het speelplein waren echt ongelofelijk. Ik heb mij zo ontzettend hard geamuseerd maar ook zo ontzettend veel bijgeleerd en het leek dan ook geen onlogische stap om een job in dit veld te zoeken. Na enkele jaren ploegondersteuner te zijn van de regio Antwerpen, smijt ik mij nu op deze nieuwe uitdaging!

Mijn favoriete weekend in het jaar: SMOS-weekend natuurlijk!


Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten! De speelpleinzomer komt eraan en ik wil iedereen alvast heel veel succes wensen. We staan voor een "unieke" zomer en dat brengt zeker wat uitdagingen mee. Komen we elkaar niet tegen in de zomer? Geen probleem, we hebben nog genoeg tijd om nog eens te babbelen! Tot snel! 

In the picture

Als beleidsvrijwilliger bij VDS Vlaams-Brabant op het beleidsweekend. 

Als animator op het speelplein van speelplein Maditopia (Machelen - Diegem) 

Op "kinderdag" bezoek met animatorcursisten in Hoeilaart