23 jun 2020

ZOMERCHALLENGE 2020

VDS Vlaams-Brabant daagt jullie uit!

Neem met heel je speelplein deel aan de zomerchallenge van VDS Vlaams-Brabant! Trek zoveel mogelijk foto's uit de lijst, post ze op Instagram en win de leukste prijzen! Gebruik de hashtag #mijnzomerophetplein en vergeet @vdsvbr niet te taggen.
 

Wekelijkse tussenstand

Het is uiteraard niet verplicht om alle foto's te maken, noch om personen te laten poseren voor de foto’s. Met wat creativiteit komen jullie er zeker wel! De tussenstand zal wekelijks gepubliceerd worden op de Instagram-pagina van VDS Vlaams-Brabant. Vergeet ons dus zeker niet te volgen om op de hoogte te blijven van alle nieuwe updates.

 

GEEN INSTAGRAM?

Geen Instagram? Bekijk eens met je animatoren of het zinvol zou zijn om een account aan te maken. Toch liever geen account, geen probleem, stuur jullie foto gewoon door naar . Dan nemen we hem mee in de puntentelling. Zitten jullie nog met vragen of onduidelijkheden? Twijfel dan niet om ons te contacteren via het e-mailadres: .

 

Vakantie op het speelplein!

Dat spreekt voor zich, maar hebben jullie daar ook bewijsmateriaal van? VDS Vlaams-Brabant daagt jullie uit om gedurende heel de zomervakantie de zotste momenten vast te leggen op foto.

Concreet voorzien we een checklist met 50 foto-opdrachten om te delen via het Instagram-account van jullie speelplein. Deze checklist kan je downloaden door op de foto hiernaast te klikken. Per ingestuurde foto kunnen jullie een punt verdienen.

Gebruik de hashtag #mijnzomerophetplein, tag @vdsvbr en vermeld de foto-opdracht in de omschrijving om jullie foto geldig te maken. De wedstrijd loopt van 1 juli tot en met 31 augustus. Foto’s die nadien worden ge-upload, tellen helaas niet meer mee.


Win win win

Natuurlijk wordt er ook een mooie prijs voorzien. De winnaar maakt kans op een prijzenpakket van Materiaal Magazijn. Naast het prijzenpakket voorzien we ook enkele kleinere prijzen, maar die houden we graag nog even geheim om de spanning erin te houden.

Brief voor speelpleinen

Download hier de volledige speluitleg in de brief voor speelpleinen.