22 jun 2020

Oproep VRIJUIT: Dicht bij ons lonkt vakantie


De leden van VRIJUIT zijn op zoek naar een vrijetijdsaanbod dat lang genoeg duurt om te breken met de dagelijkse routines. Een ander, misschien nog ongekend aanbod om achteraf over te kunnen vertellen. En vooral: een aanbod dat kan doorgaan in de eigen gebouwen en omgeving.

Daarom zoekt VRIJUIT partners: cultuureducatieve organisaties, socio-culturele werkingen, sportaanbieders en kunstenaarscollectieven. Kan jouw (mobiel)speelplein 5 opeenvolgende dagen (maandag-vrijdag, zonder overnachting) een boeiend vrijetijdsaanbod opzetten en begeleiden voor een bubbel van maximaal 20 personen in de gebouwen en omgeving van één van onze leden? Meld je dan zo snel mogelijk aan via het formulier. 

Hoe werkt het?

VRIJUIT brengt partners met aanbod in contact met verenigingen en organisatie uit de sociale-, welzijns- of zorgsector. Jullie bespreken samen de krijtlijnen van het aanbod. Is er een match, dan komt VRIJUIT tussen in de prijs van het aanbod. Op die manier maken we samen het zomers vakantiegevoel betaalbaar voor mensen met een beperkt budget.

 

Doe je mee?

Meer info: 

  • Hier lees je meer over VRIJUIT.
  • Partners met verschillende meerdaagse formules maken best een selectie (max. 5) die ze op verschillende momenten kunnen aanbieden.
  • Heb je vragen? Contacteer bart@demos.be - 0747/64.98.90

Meedoen: 

Je kan je kandidaat stellen via deze link.