11 jun 2020

 

De Arteveldehogeschool en de Hogeschool Vives doen onderzoek naar hoe je het spontaan spel van kinderen kan ondersteunen.  

Ze stellen 2 vragenlijsten voor, steeds gericht naar een andere doelgroep.

Ken je een kleuter? Dan is deze vragenlijst iets voor jou!

Aan Arteveldehogeschool zijn ze geboeid door het spontane spelen van kinderen, ook als daar risico's bij komen kijken. Via deze vragenlijst gaan ze na hoe mensen het spontane spelen van kleuters (3-6 jaar) ondersteunen. Ken jij een kleuter (persoonlijk of professioneel)? Dan is deze vragenlijst voor jou!

Het duurt ongeveer 20-25 minuten om deze vragenlijst in te vullen. Je antwoorden worden automatisch opgeslagen. Heb je een pauze nodig? Geen probleem! Je kan inpikken op de plek waar je gestopt was, ook als je de vragenlijst tussendoor afgesloten had.

Je vindt de vragenlijst hier

Ben je (groot)ouder van een 6-12 jarige? Vul dan deze vragenlijst in

Aan de Vives hogeschool zijn ze geboeid door het spontane spelen van kinderen, ook als er risico's bij komen kijken. Via deze vragenlijst gaan ze na hoe kinderen spelen en wat ze (mogen) doen. De vragenlijst is bedoeld voor ouders en grootouders die nauw betrokken zijn bij de opvoeding van kinderen van 6 tot 12 jaar.

Het invullen van deze vragenlijst zal ongeveer 15 tot 20 minuten van je tijd in beslag nemen. De enquête is anoniem en gegevens worden vertrouwelijk behandeld. Jouw deelname aan deze enquête is vrijwillig en kan op ieder moment stopgezet worden.

Heb je een pauze nodig? Geen probleem! Je kan inpikken op de plek waar je gestopt was.

Je vindt de vragenlijst hier