02 mrt 2020

Een extra animatorcursus deze zomer?

 

Het loopt dit jaar storm op onze Oost-vlaamse animatorcursussen! Daarom bekijken we op dit moment de mogelijkheid om een extra cursus te organiseren van 27 tot 31 juli 2020 in Beveren.

We hebben al een locatie, gaan de uitdaging aan om een cursusteam met vrijwilligers samen te stellen, maar we zijn ook op zoek naar (potentiële) deelnemers!

 

 

1 VAN DE LEUKSTE WEKEN OOIT! #SPEELPLEIN #NEWFRIENDS #FUN

Daarom hebben we deze cursus al - onder voorbehoud - opgenomen in onze inschrijvingsmodule. Past onze reguliere cursus van 1 tot 6 juli (voor jou of je speelplein) niet of zit deze cursus binnenkort vol? Dan kan je je al voorinschrijven op deze extra cursus van 27 tot 31 juli. 

We hebben namelijk minimum 25 deelnemers nodig om de cursus te kunnen laten doorgaan. We hakken op 19 mei de knoop door of het lukt en houden iedereen op de hoogte die op de lijst staat. Op zoek naar een overzicht van al onze cursussen, data en plaatsen? Alle info hierover vind je op deze pagina


Voor-inschrijven

Je kan je nu al voorinschrijven op deze extra cursus. Enkel wanneer we met voldoende mensen zijn, kan de cursus doorgaan. Die knoop hakken we op 19 mei door.