04 feb 2020

Het speelplein van Heverlee is op zoek naar een speelpleincoach voor zijn werking in de paasvakantie. Klopt jouw speelpleinhart al wat harder na je dit hebt gelezen? Dan ben jij misschien wel de persoon die zij zoeken!

Wat wordt er van jou verwacht? Kort omschreven ben jij actief in de dagelijkse werking van het speelplein en neem jij een coachende rol op voor de (hoofd-)animatoren. Je neemt zelf geen functie op van hoofdanimator maar ondersteunt en versterkt de (hoofd-)animatoren in hun competenties en taken. Spelplezier is het uitgangspunt van je takenpakket en de sfeer bij de kinderen, hun ouders en de animatoren vormt de graadmeter voor je werk. 

Is je nieuwsgierigheid geprikkeld? Hier vind je meer info!

*Stel je kandidaat met een motivatiebrief en cv voor 1 maart 2020 bij de verantwoordelijke van de werking. Van zodra we je kandidatuur verwerkt hebben, krijg je bericht over de procedure en eventueel een uitnodiging voor een gesprek. 

 
Om de animatoren en hun hoofdanimatoren meer te ondersteunen zijn we op zoek naar ervaren jeugdwerkers of speelpleinkenners die hen kunnen coachen in hun taak.