30 jan 2020

Buitenspeeldag 2020

Download alle promomateriaal

Woensdag 22 april 2020, de eerste woensdag na de paasvakantie staat weer helemaal in teken van Buiten Spelen! Je kan het promotiemateriaal nu al downloaden: het logo, de facebookomslag, (invulbare) affiches, flyers en de geen-huiswerkbrief.

De Buitenspeeldag is het hoogtepunt van een campagne die enerzijds kinderen en jongeren aanzet om buiten te sporten en spelen in hun onmiddellijke woonomgeving, en anderzijds openbare besturen en ouders stimuleert om kinderen en jongeren buiten te laten spelen en sporten in die onmiddellijke woonomgeving. Meer lezen...

Goe Gespeeld! trekt dit jaar mee de kar

Vanaf dit jaar zet Goe Gespeeld! mee de schouders mee onder deze campagne. Samen met de andere partners vraagt de Buitenspeeldag aandacht voor het buiten spelen van kinderen. Specifiek het buiten spelen van kinderen in de openbare ruimte. Een playdooi voor écht spelen


Vanuit een streven naar méér en bétere speelkansen voor élk kind, lanceerde de VDS in 2009 samen met een aantal partners "
Goe Gespeeld!". Een pleidooi voor écht spelen!  Spelende kinderen zijn géén bedreigde soort: ze mogen wél lawaai maken, wél iets gevaarlijks doen, wél vuil worden, hebben recht om te spelen in openbare ruimte en ze mee vorm te geven... We streven naar een positief speelklimaat in elke gemeente en komen op voor het recht op spelen!


Nog vragen?
Tine Bergiers
Expert Spelen
T 0478399039 
tine@speelplein.net