09 dec 2019

Warm water uit Oost-Vlaanderen

Warm water hoeft niemand uit te vinden, daarom delen we graag inspirerende acties van onze Oost-Vlaamse speelpleinen

Buiten is het dan wel wat kouder, speelpleinland leeft! We verzamelden opnieuw wat weetjes en ideetjes om jullie te inspireren! Want warm water hoeven we niet uit te vinden! ;-) 


 

Speelplein Guustje uit Geraardsbergen stelt wekelijks zijn hoofdanimatoren van de 3 pleinen voor op facebook. En je leert niet enkel hun naam kennen, maar ze stellen ook altijd een originele én persoonlijke vraag. Zo heb je onmiddellijk het gevoel dat je de hoofdanimatoren van binnen én vanbuiten al kent! 


 

Oost-Vlaanderen is een speelplein rijker! In Brakel werd deze zomer geëxperimenteerd met 2 weken speelplein, georganiseerd door Jeugdhuis Alfa, samen met deze bende vrolijke animatoren! Proficiat voor jullie geslaagde opstart, bedankt voor al het zots wat jullie gedaan hebben met de kinderen én véél succes met de toekomstdromen! 


 

Speelplein De Speelplaneet uit Dendermonde maakte voor afgelopen zomer 'kaders' die animatoren én kinderen konden gebruiken om hun facebook profielfoto mee op te fleuren. Zo maak je aan de digitale buitenwereld duidelijk waar ze je tijdens de vakantie kunnen terugvinden #helemaalspeelplein!


 

A little party never killed nobody. Zo denken ze er ook over bij Speelplein Patjoepel in Zomergem! Themafeestjes zijn de ideale gelegenheid om ook buiten het jaar je verkleedkleren én inkledingsskills boven te halen. De creepy gezelligheid spat er op deze foto alvast af! 


Heb jij zelf ook speelpleinnieuws?


Heb je zelf iets wat je wil delen, stuur gerust door naar sylvia@speelplein.net.