02 aug 2017

Vrijwilliger worden bij VDS Antwerpen?

Heb je een hart voor speelplein?
Wil jij graag je eigen en andere speelpleinen versterken?
Word dan vrijwilliger bij de Vlaamse Dienst Speelpleinwerk! 



Infomoment 12 augustus - Mechelen

Op 12 augustus organiseert VDS Antwerpen van 16u tot 18u een infomoment voor geïnteresseerden. Dit moment sluit aan op het Evaluatiemoment Hoofdanimator dat diezelfde dag doorgaat in Mechelen, het is dus perfect mogelijk om naar beiden te gaan.

Wat is dit?

Een infomoment waarbij je vrijblijvend eens kan komen kijken wat vrijwilliger zijn bij VDS Antwerpen allemaal inhoudt, wat de VDS jou te bieden heeft en wat jij de VDS kan bieden.

Voor wie? 

Iedereen die een hart heeft voor speelplein is welkom. Vrijwilligers kunnen zeer uiteenlopende engagementen aangaan: van vorming & advies geven, sociale media beheren, affiches maken, beleid maken... tot koken, materiaal beheren en vervoeren.

Vragen?

Contacteer de ploegcoach - Marjan Gijssels  
0494 44 95 63 of marjan.g@speelplein.net

Check in op ons facebookevent.


Algemene info over vrijwilliger worden

De VDS wil niet zomaar ‘werken met vrijwilligers’. We zijn een vrijwilligersorganisatie ‘au fond’. Vrijwilligers krijgen kansen om initiatief te nemen, verantwoordelijkheid op te nemen, fouten te maken, de organisatie te sturen en zelf belangrijke beslissingen te nemen. Zo verbeter je niet alleen de speelkansen van je eigen speelplein en die van andere duizenden kinderen, je wordt ook de best mogelijke versie van jezelf. 

Meer lezen?
speelplein.net/vrijwilligerworden