Een speelplein stamp je niet zomaar uit de grond! Speciaal voor iedereen die doorheen het jaar bezig is met zijn speelplein, organiseren we daarom Stampen!

Graaf verder in speelpleinthema’s, plant zaadjes of zet boompjes op in een uiterst vruchtbare grond van andere speelpleinen en VDS.


MAAARRRRR Wat is dat nu Stampen?!

Van een vernieuwde jaarwerking, nieuwe sfeer, nieuw project, een thema sterker laten groeien, … Alles kan, alles mag!

 

De exacte vorm van Stampen staat nog niet volledig vast en willen we vastleggen op basis van jullie noden. Wel kunnen we al zeggen dat het een moment is voor iedereen die doorheen het jaar bezig is met hun speelplein, in welke vorm dan ook. 

Aan de slag gaan rond een bepaald onderwerp met jouw stuurgroep, uitwisselen met andere speelpleinen, een vorming bijwonen, een babbeltje met jouw lokale ondersteuner of een andere VDS'er... 

Het zou wel eens allemaal mogelijk kunnen zijn! 


Waar en wanneer?

Stampen zal plaatsvinden in het weekend van 11 en 12 november in ons geliefde Oost-Vlaanderen. We mikken sowieso op een vlot bereikbare locatie en laten dit hier ook zo snel mogelijk weten.


Interesse?

Klinkt interessant? Geef dan nu al je interesse door! Dat maakt de organisatie voor ons iets gemakkelijker én we houden je persoonlijk op de hoogte.Nog vragen?

Heb je nog vragen?

Aarzel dan zeker niet om te mailen naar