Café-ID

dinsdag 16 november 2021

Café-ID is een trefmoment voor alle animatoren, hoofdanimatoren en stuurgroepleden die tijdens het werkjaar betrokken zijn bij je speelplein. In ons Café-ID wisselen we gezellig ervaringen uit over allerlei speelpleinthema’s, zo staat er altijd iets interessant op ons programma voor jou en alle andere (hoofd)animatoren van je plein. Ook al zin om te komen? 


VOORBEELDEN EN ERVARINGEN HOREN VAN ANDERE SPEELPLEINEN OVER WAT WERKT, IS INSPIREREND EN GEEFT EEN BOOST OM ZELF AAN DE SLAG TE GAAN.

Op ons programma

Van 19u tot 21u30 kan je in ons café terecht voor een gezellige babbel en uitwisseling. Leer animatoren en hoofdanimatoren van andere werkingen kennen en raak verdiept in hun speelpleinverhaal. We beginnen met een gezellige intro, erna kan je kiezen tussen 2 à 3 thema-uitwisselingen.

Binnenkort kan je hier de thema's terugvinden van de uitwisselingen 

 


Inschrijven hoeft niet, je op aanwezig zetten op het FB-event mag natuurlijk altijd!

Waar moeten we dan zijn en hoe geraken we daar?

Met de auto

Je kan (betalend) parkeren in de omliggende straten (Tarbotstraat, Forelstraat, Karperstraat, Lozevisserstraat. Let op! Het Lousbergpark ligt in de lage-emissiezone

Met het openbaar vervoer
  • station Gent Dampoort: op wandelafstand (2 km)
  • station Gent-St-Pieters: gebruik de routeplanner van De Lijn
  • aan beide stations zijn ook Blue-bikes te huur

Ons facebook-event om andere (hoofd)animatoren uit te nodigen, vind je hier.


Met een vraag kan je ook steeds terecht bij VDS vrijwilligers én de VDS Lokaal Ondersteuners Daisy (WVL) en Sylvia (OVL). We maken met plezier even tijd voor jouw specifieke situatie. Je vraag op voorhand doorsturen kan altijd via  en