02 aug 2021

Extra lokale ondersteuning voor Oost-Vlaamse speelpleinen

Nu Sylvia sinds februari een tweede kindje heeft waar ze graag liefde en tijd aan geeft, is ze 4/5e gaan werken. Omdat jullie, de Oost-Vlaamse speelpleinen, natuurlijk ook onze onverdeelde aandacht verdienen, komt er een extra gezicht ter ondersteuning! 

Welkom Phaedra als lokaal ondersteuner Waasland!

Phaedra wordt vanaf 1 augustus het aanspreekpunt voor de speelpleinen uit het Waasland, meer bepaald Moerbeke, Stekene, Sint-Gillis-Waas, Beveren, Kruibeke, Temse, Waasmunster en Lokeren.

Voor de speelpleinen uit Sint-Niklaas is onze Phaedra al een vertrouwd gezicht. Ze versterkt namelijk sinds februari het JOS vzw-team vanuit de VDS voor de intensieve ondersteuning van de 6 particuliere Sint-Niklase speelpleinen. En daar neemt ze dus met plezier de ondersteuning van de speelpleinen uit de omliggende gemeenten bij!

Sylvia blijft de overkoepelende ondersteuner voor regio Oost-Vlaanderen, waardoor Phaedra en Sylvia regelmatig overleggen. Kortom, een dubbele portie ervaring en expertise in Oost-Vlaanderen!

Maak kennis met Phaedra

Wil je graag kennis maken met Phaedra? De eerste 2 speelpleinen die Phaedra uitnodigen voor hun evaluatievergadering, stuurgroep… of andere animatorenbijeenkomst na de zomer, trakteert ze op ijsjes! :) 



Benieuwd op welke ondersteuning je als speelplein zo allemaal kan rekenen? Check onze ondersteuningsvormen en wat er zo allemaal in jullie lidmaatschap zit!