29 aug 2020

't is voorbij, 't is gebubbeld, 't is geknald! 

Merci!

Merci om deze rare en gekke bubbelzomer toch zo onvergetelijk te maken!

Wat waren we blij toen we 22 mei te horen kregen dat de jeugdwerkzomer kon doorgaan. Hoe dat er precies ging uitzien, wisten we toen nog niet. Iets met bubbels en veel ontsmetten en handen wassen, dat stond vast.

Nu bijna 4 maanden later is het misschien nog wat onwezenlijk om het te beseffen maar WE HEBBEN HET GEDAAN! Zonder al te veel kleerscheuren hebben we met het jeugd- en speelpleinwerk laten zien dat geen enkele uitdaging te groot is! 

Merci om kinderen ondanks alles vakantie te laten beleven op het speelplein, 
om hen weer kind te laten zijn! 
Merci om jongeren de kansen te geven om te groeien in het animatorschap!

Bedankt voor alle warme en inspirerende gesprekken die onze lokaal ondersteuner met jullie kon voeren. Bedankt voor de sjaaltjes, de drinkbussen, de ijsjes, de verkoelende douches enz. Maar vooral bedankt om te doen wat jullie het beste doen: speelpleinwerk organiseren! 

Namens de LoKo en heel team Antwerpen van de VDS: MERCI!


Een voorsmaakje

PS: hou onze facebookpagina in de gaten voor een selectie van enkele sfeerbeelden van de speelpleinbezoeken! Hier rechts alvast een voorsmaakje van hoe het eruit ziet wanneer de minister van Jeugd een bezoekje brengt aan de bouwplaats #photoopportunity

 

PPS: onze lokaal ondersteuner Simon blijft ook in het najaar paraat staan voor al jullie vragen, bedenkingen, gezellige babbeltjes met koffie en gebak...