01 mrt 2019

Wat is dat voor een café?

De jaarlijkse traditie  in onze regio! We pakken opnieuw uit met de gezelligste speelpleinnamiddag van de provincie Antwerpen!
Ons speelpleincafé biedt je een volledige themanamiddag vol amusement en activiteiten waar ieder speelbeest uit de provincie zich volledig kan uitleven!
Kom nieuwe ideeën opdoen én bijleren tijdens de sessies of neem deel aan übercoole workshops en beleef jouw ultieme Robinsonmoment.
Aan de bar kan je tussen pot en pint (en hapje) even bekomen en  ervaringen uitwisselen met je collega speelbeesten.

Tot dan?!

Wie mag daar allemaal binnen?

Ben je pas op cursus geweest, en mis je je medecursisten nu al? Ben jij de grootste, kleinste, coolste, saaiste, meest opvallende of gewoon de meest 'doodnormale' speelpleinfanaat die er op jouw speelplein te vinden is?
Kom dan zeker langs, ontmoet oude bekenden en nieuwe vrienden! 
Echt ieder Antwerps speelbeest is welkom dus ook jij!!!

a la carte

De spelen van het eiland!

Kan je tegen een stootje? Ben je niet bang om je vuil te maken? Hou je wel van een uitdaging? Dan is deze sessie speciaal voor jou! 

Vuurspuwen

Stel je bent in het bezit van een stok en er spoelt een zak met marshmellows aan. In de ideale wereld bezit je over een kampvuur. Helaas dit is niet het geval! Maar je kan je als een echte vuurspuwende draak jouw marshmellows tot de perfectie brengen!

tussen vuur en klei

Hoe maak je soep op een onbewoond eiland zonder een keuken? Het enige wat je nodig hebt is vuur en klei 

onder de sterren

Heerlijk gevoel slapen onder de sterren! Maar het regenseizoen komt eraan! Hoog tijd om  een onderdak te bouwen dat jou en jouw vuurtje droog weet te houden en tegen een storm kan! 

Ontsnap van het eiland

We dagen je uit! Wie kan ontsnappen van het eiland EN wie kan er mee voor zorgen dat anderen niet kunnen ontsnappen?

maak kennis met de eilandbewoners

Ervaren rot op het eiland?  Heb je het ondertussen wel gehad met de schildpadden en krabben op het strand? Dan is dit de sessie iets voor jou! Wissel uit met de bewoners van de andere kant van het eiland en ga op zoek naar nieuwe kansen om het leven op het eiland nog aangenamer te maken. 

helemaal 1 met jezelf

1 worden met jezelf in de meest rustige omgeving die er bestaat? Met het geluid van de zee op de achtergrond, de geur van een smeulend vuur lukt dit zeker! 

Sierraden maken met schepen

Hoe verwerk je de grote hoeveelheid en variatie aan schelpen op jouw strand? Naast ze verzamelen en wegen te bouwen kan je er nog minstens duizend andere dingen mee doen! Kom het allemaal te weten tijdens deze sessie.

Wat je moet weten?

Waar: Julien Breugelmansstraat 30, 2950 Kapellen (Chiro Joka)

Hoe: trein, bus, autoparking

contact: Kim Copejans (kim@speelplein.net) 

Wanneer: 27 april 2019