14 feb 2018

Antwerpse speelpleinen organiseren

Al 70 jaar bezorgt het speelplein de kinderen dé zomers van hun leven. Om dat te vieren, organiseert Speelplein Galbergen 2 tentoonstellingen vol oud spelmateriaal, foto's, t-shirts en nog veel meer!

 


Op 23 februari kan je samen met je speelpleinvrienden je kennis testen op de algemene kennisquiz van speelplein de Speelmicroob in Lier. Welk speelplein gaat er lopen met de eerste plaats?
Meer informatie kan je hier vinden.


Op zondag 18 maart vullen de lokalen van Speelplein Galbergen zich met de geur van heerlijke spaghetti en smakelijke croques. Bovendien is alles wat die dag geserveerd wordt is huisgemaakt.
Inschrijven kan via spaghetti@speelplein-galbergen.be
Meer informatie kan je hier vinden.


Proficiat

Speelplein Hest won de derde plaats met de Pesten Check It Out! van Tumult- talent voor samen leven.  Super goed bezig met jullie inspanningen tegen pesten!

Het is officieel!

Speelplein Galbergen krijgt een nieuw kampgebouw tegen eind 2019. Voor ons een plaats met een rijk gevulde geschiedenis! VDS antwerpen is deels ontstaan op deze plaats. Jarenlang organiseerden we hier erkende cursussen en kijken dan ook ongelooflijk uit naar de dag dat we hier opnieuw te gast zullen zijn.

Veel succes met de bouwwerken!