14 mrt 2018

VDS zkt een ploegcoach voor West-Vl.

Tweede ronde, een nieuwe kans!

Huidig ploegcoach van West-Vlaanderen, Hanne Verstraete, gaat extern op zoek naar een nieuwe uitdaging. Een eerste solicitatieronde leverde helaas geen geschikte kandidaat op. Er volgt nu een tweede solicitatieronde.

Word jij de nieuwe Hanne?


Contract van onbepaalde duur |Onmiddellijke indiensttreding
Solliciteren kan tot 08.04.2018
Uitvalsbasis Gent

De vrijwilligers zijn de drijvende kracht achter onze organisatie. Het is jouw taak om hen intensief te coachen en te ondersteunen. Je ontwikkelt m.a.w. een sterk vrijwilligersbeleid en voert dat ook uit.

Concreet ben je vooral bezig met werving, dagelijkse coaching, praktische en administratieve ondersteuning, inhoudelijke aansturing, taakverdeling, opvolging van vergaderingen en thematische werkgroepen, loopbaanbegeleiding van vrijwilligers…

Ook voor deze taken bouw je een actieve vrijwilligersgroep op, waarmee je intensief samenwerkt. De vrijwilligers zijn voortdurend bezig met een breed gamma aan speelplein- en vormingsinhoud, ook van jou verwachten we dus een sterke basis op het vlak van jeugdwerk en vrijwilligersbeleid.

Naast deze taken ontwikkel je, samen met je collega’s van de andere VDS-regio’s, ons regionale vrijwilligersbeleid en neem je deel aan de centrale werking van de VDS.

Bekijk de volledige vacature.


Over de VDS


Ons doel: meer en betere speelkansen voor elk kind op elk speelplein. Om dat doel te realiseren hebben we een team van 23 beroepskrachten en meer dan 300 vrijwilligers.

Meer lezen...