11 jan 2018

Na het succes van de denkdag vorig jaar gaan we er ook dit jaar weer voor! Straffer zelfs: we gieten het in een weekendformule. 
Een weekend boordevol vorming, uitwisselingen, stuurgroepentijd en ontspanning.

Dit weekend is speciaal voor speelpleinen met een stuurgroep, denktank, hoofdanimatoren en speelpleinen met ambities. Kortom iedere werking is meer dan welkom!

Praktische info

start: vrijdag 23 februari 2018 om 20u
Einde: zondag 25 februari 2018 om 16u
locatie: De schildpadhoeve, Beverdonk 1, 2470 Retie

 

Niet-leden

Lid van de VDS

Factuur

Individuele inschrijving

€55

€55

 

nee

 

 

Groepsinschrijving door de verantwoordelijke

 

€55/deelnemer

20% korting op de totaalfactuur

met kortingscode

ja

Let op!
  • Het is niet mogelijk om een factuur te maken voor animatoren die individueel inschreven. 
    Zij ontvangen een automatische mail met de betalingsgegevens.
  • Bij groepsinschrijvingen sturen we automatisch een factuur naar de verantwoordelijke. Je kan je korting pas verzilveren nadat je de bijdrage van het lidgeld betaalde. Het spreekt dat wie zijn lidmaatschap nog niet betaalde, ook geen recht heeft op de korting.

Werk je met een bestelbon? 
Bezorg ons de bon voor 12 februari via vdsinfo@speelplein.net of Lange Ridderstraat 22, 2800 Mechelen.


Programma

Vrijdagavond

onthaalspel

Verwelkoming door de vrienden van de flamingo's!


Zaterdagvoormiddag

groepsdynamica

Werken met vrijwilligers boeiend maar hoe doe gaat dat nu? Op zoek naar tips en trics dan ben je hier aan het goede adres!

project van A tot Z

Sla hier rechts af. Neem de tweede afslag op de rotonde. Keer om indien mogelijk. Maak een U bocht! Ook de weg kwijt tijdens jouw project? Wij leiden je de weg!

'ik zie ik zie wat jij niet ziet'

Dit spel zorgt ervoor dat jeugdwerkers zich bewust worden van hun eigen manier om naar mensen en situaties te kijken. Door deze "bril" af te zetten, leren we met een open blik naar situaties kijken

in your face, boekske! deel 1

stageboekjes, wat een miserie! Heb je hetzelfde idee? Niet meer voor lang! Samen bekijken we het stagetraject van begin tot einde. Zo worden we een echte pro in het coachen.

 

Zaterdagnamiddag

communicatie in de ploeg

Ben je nog steeds aan het wachten op die ene postduif? Ook bedolven onder de facebookposts? Zit je mailbox altijd vol met ongelezen e-mails? Geen nood... VDS  to the rescue!

creatief met goedkoop gerief

Met een wc-rolletje op een heuse ontdekkingstocht, een doodnormale PET-fles die vliegt tot aan de maan. Dromen zijn geen bedrog, met een beetje creativiteit en wat goedkoop gerief maken we ze waar!

Debattle

Debattle loodst je door de jeungle van de gemeenteraadsverkiezingen van 2018 en helpt jou vurige plannen werkelijkheid worden

in your face, boekske! deel 2

Stageboekjes, wat een miserie! Heb je hetzelfde idee? Niet meer voor lang! Samen bekijken we het stagetraject van begin tot einde. Zo worden we een echte pro in het coachen.

 

Zaterdagavond

techniekenbeurs

grime to the next level

koken zonder keuken

special affects in decor


Zondagvoormiddag

creatief brainstormen

Bloem, water, koekjes, koekiemonster, Elmo, vulkaan, rood, Marco Borsato, Nederlander, muisjes, beschuiten, fluiten, geen speeksel, geen water, geen water geen groei, geen bloei, patat!

stuurgroepen, the next level

Jullie hebben een stuurgroep? CHECK!

Jullie hebben al het één en ander naar een hoger level kunnen brengen? CHECK!

Dan is jouw stuurgroep misschien klaar voor de volgende stap! Tijdens deze sessie krijgt je stuurgroep nog een extra boost.

evenementen met ons venten

De kerstfeestjes in de winter, de BBQ's in de zomer en de evenementen tussendoor. We kennen ze allemaal, maar weten we ook hoe we zoiets in elkaar flansen? Heb je hier al evaring mee? No worries, we tillen jouw evenement naar een hoger level!
ooh ja voor ik het vergeet, we praten ook over volk op een evenement

Zondagnamiddag

eigen werktijd

inschrijven

Inschrijven voor 8 februari 2018.

Klik hier!

Let op! Wil je een factuur of kortingscode toepassen? Schrijf dan in via de groepsinschrijving op jouw speelpleinprofiel. 


Meer info

Kim Copejans
Lokaal Ondersteuner Antwerpen
kim@speelplein.net
T 0488 31 72 26